πορτες ασφαλειας αθηνα

 

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας για πάνω από 30 χρόνια. Τα χρόνια εμπειρίας μας αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δίνουν οι πελάτες μας, μας έχουν καθιερώσει στο χώρο.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να εξυπηρετήσουμε τον κάθε πελάτη με σεβασμό και επαγγελματισμό και να μη φύγει κανείς δυσαρεστημένος.

Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστικές εταιρείες της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδος, κορυφαίες στο είδος τους, για άψογα αποτελέσματα. Προσπαθούμε να κρατάμε υψηλά τα στάνταρτς μας, ώστε να προσφέρουμε την άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την καλαισθησία σε κάθε ένοικο.

Δημιουργήσαμε ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών,  με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε μια πλήρη γκάμα από προϊόντα που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας. Έτσι είμαστε σε θέση να δημιουργούμε πόρτες ασφαλείας στην Αθήνα με επενδύσεις  laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κυλίνδρους ασφαλείας, defender για να επιλέξετε. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση της εργασίας μας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές defender. Κατασκευάζονται από τελευταίας τεχνολογίας κατασκευαστικά μηχανήματα καθώς απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και κοπή ακριβείας.

Φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας σχετικά με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, να εξυπηρετούμε το κοινό με τον καλύτερο τρόπο.

Όλα τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, έχουμε κατακτήσει τόσο το οικιακό, όσο και το επαγγελματικό κοινό, έχοντας δημιουργήσει ένα πελατολόγιο που περιλαμβάνει νοικοκυριά, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες ασφαλείαςπου διαθέτουμε, συνοδεύονται από πιστοποιητικά κατά της διάρρηξης και προστασίας από θορύβους και από τη θερμότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή τους, είναι επίσης πιστοποιημένα από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που τοποθετούνται στις πόρτες ασφαλείας, διαθέτουν σύστημα defender το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο και μπλοκάρει τους εκτροπείς, ώστε να μην ξεκλειδώνει η πόρτα.

Μαζί με αυτές, προσφέρονται 4 ή 5 κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας, τα οποία έρχονται στα χέρια σας με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

Εξειδικευμένο συνεργείο, έρχεται στο χώρο σας για να τοποθετήσει πόρτες ασφαλείας παρέχοντάς σας εγγυημένη εργασία την ημέρα παράδοσης. Πριν φύγουν σας παραδίδουν τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ

Όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρουμε στο κοινό μας ποιοτικές πόρτες ασφαλείαςκαι θωρακισμένες πόρτες, στις καλύτερες τιμές. Φροντίζουμε να διατηρούμε με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Έτσι, στην Alfino Door θα βρείτε εξαιρετικές τιμές σε όλα της τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να αποπληρώσει άμεσα τις αγορές του, παρέχουμε ευκολίες, όπως για παράδειγμα οι άτοκες δόσεις, μέσω κάρτας τραπέζης.

Στόχος μας είναι να μπορούν ακόμα και οι ασθενέστεροι οικονομικά να απολαμβάνουν την ασφάλεια του σπιτιού τους με την αξιοπιστία που προσφέρουν οι ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, που θα βρείτε στο χώρο μας.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

Σε μας θα βρείτε προσφορές σε πόρτες ασφαλείας, οικονομικές, χωρίς να χάνουν την αξιοπιστία τους. Αν κάποια από τις προτεινόμενες δεν ικανοποιεί τις διαστάσεις του χώρου σας, σας προσφέρουμε άλλη μια λύση.

Ζητήστε σήμερα κιόλας προσφορά για πόρτα ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας κι εμείς θα μελετήσουμε το αίτημά σας.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις για μια πόρτα ασφαλείας στην οικία ή το εξοχικό σας, αλλά και για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα χρησιμοποιηθούν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας ή ενός εργοστασίου στην Αθήνα.